Nuts for donuts!

Det var vår, og året 2022 da Dånøts så dagens lys. Vi tenkte: «Hva med en pop-up i de tomme lokalene midt i Asker sentrum? Hva med å bare poppe opp i april og kanskje mai før sommeren tar oss med på andre eventyr?.» Men så er det jo slik at hvis man skal lage en litt skikkelig pop-up, bør man jo ha et navn … og en bra logo … og betalingssystemer … og kaffemaskin …og noen kakefat og enda flere kakefat, og noen esker og poser og vips hadde vi en seriøs butikk! 

Med en så god velkomst vi fikk i Asker, var det umulig å ikke fortsette! 

En ting vi elsker med å drive denne litt annerledes-kafeen, er menneskene som kommer innom oss. Vi har verdens beste gjester! For hos oss er du nemlig ikke bare en tilfeldig kunde eller klient, du er vår gjest. Mange av kundene våre er tre år. Og det er så utrolig gøy å snakke med dem. Vi får historier, vi får kloke ord og ikke minst får vi energipåfylll av alle gode kommentarer og ønsker om at vi skal lykkes. 

Mamma Ellen har laget kakekunst i flere år og elsker å designe og skreddersy pynt, slik at du skal få en magisk opplevelse når du handler hos oss. Hun ble også headhuntet til Kakekrigen for noen år siden. 

Robin har erfaring som museumssjef og eier av et transportfirma som han etablerte som 16-åring. Det var Robin som for noen år siden sa at han hadde lyst til å drive kafé. Den gangen jobbet Ellen på kontor og tenkte at kafé var ekstremt langt ut på viddene. Men en livserfaring senere tok livet en annen vending. 

To personer som sitter utenfor en butikk
To personer som sitter utenfor en butikk

Bilde av Elisabeth Kjellin

I begynnelsen skapte vi en butikk rundt konseptet bakevarer med hull i midten. Vi fikk på plass donuts (både vanlige og veganske/glutenfrie/sukkerfrie/melkefrie), bagels og kransekake. Men etter hvert som tiden har gått, bare fordi vi har verdens beste oppskrift på noe annet, så tillater vi oss å fylle hullet i midten! I dag har vi salater, annet påsmurt, kanelboller og cupcakes. Og ikke minst is, både softis og kuleis. 

Du finner også diverse andre spennende saker hos oss. Vi har kaféplakater, t-skjorter, slips, lavkarbo-søtsaker, sjokolade, potetgull, bare for å nevne noe. Og mer dukker opp fremover – sakte, men sikkert!

Visste du forresten at vi også har skikkelig god kaffe? Etter mye utprøving i begynnelsen har vi endt opp med en nydelig kaffe på kanne fra Solberg Hansen. Vi lager også espressobaserte drikker av alle slag. Da bruker vi espresso fra Pals på Billingstad. Og så har vi kakao – laget på ekte, utsøkt sjokolade fra Belgia.

Vi er spente på fremtiden, og om du finner veien til nettopp vår kafé/butikk. Du skal vite at gjør du nettopp det, så er vi glade for å ha deg som gjest. Hjertelig velkommen til oss 💖 

Kontakt oss

Dersom du ønsker å bestille skreddersydde dånøts eller dånøtsfat, ta gjerne kontakt med oss i skjemaet eller ring oss på 48 42 18 80