Salgsvilkår

Her serveres du salgsvilkår for Dånøts AS.

Når du har gjennomført bestillingen din hos oss er den bindende. Du vil få oversendt en automatisk ordrebekreftelse. Les den nøye for å se om den er i overensstemmelse med din bestilling. Dersom noe ikke stemmer, ta kontakt med oss på e-post info@danots.no 

 

Bestillingsfrister

Store fat og kaker må bestilles senest 1 uke før levering. Det er pågang på fat, så for å sikre deg at vi kan levere på fat, kontakt oss så fort du kan. Skreddersydde kaker kan vi ha lang ventetid på, så da ber vi deg om å kontakte oss direkte på telefon 48 42 18 80 eller info@danots.no 

 

Ellers gjelder følgende bestillingsfrist:

  • Innen 48 timer før for henting/levering tirsdag – søndag. Som oftest leverer vi på kortere varsel – ta kontakt med oss om dette.

Det er ingen henting/levering på mandager. 

 

Avbestilling

Bestillingen er bindende og kan ikke endres eller avbestilles i etterkant.

 

Ordrebekreftelse

Ved bestilling i vår nettbutikk vil du automatisk motta en ordrebekreftelse på e-post. Sjekk at denne stemmer overens med din bestilling. Er det avvik sender du en e-post til info@danots.no med henvisning til ordrenummer.

 

Priser

Alle priser er inkludert merverdiavgift.

 

Betaling

Alle kjøp i vår nettbutikk må betales med kort eller vipps.

 

Leveringsbetingelser

Varer som bestilles i nettbutikken kan hentes i butikken vår. Vi tilbyr hjemkjøring av varer i «gamle» Asker, Bærum og Lier. Varer kan også leveres utenfor dette området, men da mot en annen pris.

Levering skjer i henhold til ordrebekreftelsen.

Pris for levering til «gamle» Asker og Lier er kr 129,- på hverdager. I helgen vil prisen være kr 250,-.

 

Pant og tilbakelevering av kakefat

Ved bestilling av donuts på fat, betales det pant på fatet som følger med donutsene. Pris på ulike fat finner du på bestillingssiden.

Leide fat må returneres til Dånøts AS, Strøket 8, 1383 Asker, senest 3 dager etter leveringsdato. Vi har åpent torsdag – lørdag 11:00 – 17:00, og søndag kl 12:00 – 17:00. Ved senere levering vil det bli et fratrekk i pant på kr 500,-. Panten tilbakebetales når fatet er levert.

 

Reklamasjon / klage på produktene

Hvis det oppdages en feil eller mangel på leveringen må Dånøts AS motta melding om mangelen (reklamasjon) innen 24 timer etter mottakelsen av varene. Denne sendes på e-post til info@danots.no med henvisning til ditt ordrenummer.

 

Force majeur

Er Dånøts forhindret fra å levere varen som følge av arbeidskonflikt eller enhver annen omstendighet som partene ikke kan råde over, er Dånøts fritatt for alt annet ansvar enn å kreditere den mangelfulle varens kjøpesum.

 

Forbehold

Vi reserverer oss for skrivefeil og prisforandringer på nettsiden.
Bilder brukt på sidene våre er illustrative og kan avvike noe fra varens faktiske utseende.

 

Fakturaadresse:

Dånøts AS

Kloppedalen 15

1389 Heggedal 

 

 

Kontakt oss

Dersom du ønsker å bestille skreddersydde dånøts eller dånøtsfat, ta gjerne kontakt med oss i skjemaet eller ring oss på 48 42 18 80